Gel-a-Peel breidt uit met nieuwe accessoires

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Vorig jaar introduceerde MGA Entertainment de populaire speelgoedlijn Gel-a-Peel. Hiermee kunnen jonge meiden met gel mode-accessoires maken. Zij vinden het ontzettend leuk om eigen designs te ontwerpen en te delen met vriendinnen. De eerste armbandjes zijn gemakkelijk te maken aan de hand van ontwerpsjablonen. En eenmaal de smaak te pakken, kan er volop geëxperimenteerd worden met kleuren, vormen en designs. Spelenderwijs leer de meiden modeaccessoires maken die bij jouw stijl passen. Gel-a-Peel maakt bij meiden de innerlijke designer los! Ontwerp. Peel. Draag en deel!

Dit voorjaar wordt een nieuw item toegevoegd aan de Gel-a-Peel collectie: het Gel-a-Peel ontwerpstation voor glitterkralen. Met dit ontwerpstation kun je kralen ontwerpen en maken. Het is heel makkelijk en leuk! Ontwerp je kralen op de kralenstaafjes van het station, maak ze los, rijg ze aan elkaar en draag je eigen kralensierraad. Daarnaast kan je ook ringen en potloodgrepen maken. Het Gel-a-Peel ontwerpstation bevat 3 tubes glinsterende, gekleurde gel om meer dan 100 kralen te maken.

Starter Kits
Met Gel-a-Peel kan je modieuze sieraden en lifestyle-accessoires maken in allerlei kleuren, en dit voorjaar lanceert MGA 4 Starter Kits met fantastische kleuren. Nu bevat de Gel-a-Peel Starter Kit collectie ook tubes met gekleurde gel in parelmoer lavendel en perzik, glanzend violet en neon roze. Leuke kleuren, vele mogelijkheden en vooral veel fun met Gel-a-Peel!

Accessoires 3 Pack
Word het stralende middelpunt met deze Gel-a-Peel knutselset voor accessoires. Ontwerp en maak je eigen modieuze accessoires met 3 tubes glow-in-the-dark gel, 16 ontwerpsjablonen, 5 ontwerppunten en een nieuwe gel-mal. Gebruik de tubes met gekleurde gel om de sjablonen in te kleuren, trek het gelontwerp los en je creaties zijn klaar om te dragen. Mét een nieuwe manier om de gel te gebruiken! Gebruik de gel-mal en de wisser om cijfers, letters en emoji’s te maken die oplichten in het donker! Zo maak je meer dan 60 glow-in-the-dark accessoires.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3 Gel-a-Peel pakketten verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 8 mei binnen zijn.


VUL IN EN MAIL
Vraag: Hoeveel tubes glow-in-the-dark gel zitten er in het pakket?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.