Gecko Covers biedt passend Vaderdagcadeau

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Gecko Covers, fabrikant van beschermhoezen voor e-readers, tablets en MacBooks, biedt het perfecte Vaderdagcadeau voor dit jaar. Geef Papa een stijlvolle hoes om zijn favoriete mobiele apparaat te beschermen en zelfs te upgraden. Het ultieme cadeau dat perfect past bij alle vaders!

Je vader heeft jouw hele leven al geprobeerd om je zo goed mogelijk te beschermen. Nu is het tijd om te laten zien dat je van de beste hebt geleerd door hem een beschermhoes te geven. Op deze manier kan hij zijn kostbare apparaat beschermen tegen krassen en een gebroken scherm. Een Gecko Cover biedt niet alleen uitstekende bescherming, eigenschappen zoals een automatische wake-up/sleep functie, stand functie of een toetsenbord maken het apparaat nog beter!

Prijs en beschikbaarheid
Gecko Covers biedt beschermhoezen van hoge kwaliteit voor veel verschillende typen e-readers, tablets en MacBooks. De diversiteit zorgt ervoor dat je niet alleen een hoes kunt vinden die perfect past, maar ook kunt letten op de juiste kleur, materiaal en soort hoes.
Gecko Covers zijn vanaf €22,95 beschikbaar bij diverse (online) winkels en op www.geckocovers.nl. Gecko Covers biedt op alle producten een garantie van twee jaar.

Over Gecko Covers
Het bedrijf Gecko Covers is opgericht in 2009 en ontwerpt, produceert en verkoopt beschermhoezen en accessoires voor e-readers, tablets en MacBooks. Het bedrijf onderscheidt zich door eigentijdse en weldoordachte designs en de combinatie van unieke materialen met functionele ontwerpen. Gecko Covers anticipeert op de nieuwste trends en innovaties in de markt en blijft de collectie uit te breiden.
Meer informatie staat op www.geckocovers.nl.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden vijf hoezen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 5 juni mei binnen zijn. Vermeld wel duidelijk welk type tablet of e-reader jouw vader heeft.

COUPON
Vraag: In welk jaar is Gecko Covers opgericht?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:
Type tablet_E-Reader:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.