Het Gaardefestival in Florence Gulden Huis!

Voor de 12e keer alweer wordt op zondag 2 juli Het Gaardefestival gehouden in uw buurthuis van de toekomst. Op en rond het terrein van Florence Gulden Huis zal er wederom een mooi wijkfeest zijn. Het thema is ‘oud ontmoet nieuw’ waardoor deze dag vooral geschikt is voor de kleinsten onder ons.

Er komt een zomermarkt waarop buurtbewoners spulletjes kunnen verkopen. Enkele kramen zijn nog beschikbaar. Mail uw aanmelding naar albert.blok@florence.nl of bel 070-7545000.
Verder zullen die dag diverse optredens worden verzorgd door (lokale) artiesten zoals Mike Peterson, Soca Boy, Bonnie St.Claire en Django Wagner. Voor kinderen zijn er kermisattracties waaronder een springkussen, een zweefmolen en een bungee trampoline. Ze kunnen zich laten schminken, cup-cakes versieren, een eigen T-shirt ontwerpen en fruitsaté maken. Ook de Minions komen een bezoekje brengen.

Tevens wordt weer een ballonnenwedstrijd gehouden. Voor de ballon die de verste reis maakt, is er een leuke prijs beschikbaar. Alle activiteiten zijn gratis met dank aan de sponsoren Schild Attracties, Fonds 1818, Gemeente Den Haag en uiteraard Florence Gulden Huis zelf. Kom dus gezellig langs om lekker te genieten van de sfeer, de muziek en een drankje op het terras of in het restaurant.

Zet zondag 2 juli in uw agenda. Florence Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag ziet graag zoveel mogelijk buurtbewoners langskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.