Fresku: van de riemenfabriek naar het podium

Fresku komt naar Theater Dakota op donderdag 22 februari 2018 (20.15 uur). Een absolute aanrader! Fresku = meesterlijk. Snelle, scherpe raps worden afgewisseld met hilarische persiflages. Komt dat meemaken! Kaarten (€20, Ooievaarspas €10, inclusief gratis drankje) kun je boeken via www.theaterdakota.nl, 070 326 5509 of aan de kassa van Dakota (Zuidlarenstraat 57).

Van Roy naar Fresku
Roy Reymound droomde over een carrière in een artistiek beroep zoals zanger, tekenaar of schrijver, maar belandde in de riemenfabriek van Eindhoven. In de pauzes schreef hij zijn rapteksten en na het werk maakte hij persiflerende filmpjes met zijn beste vriend Teemong. De filmpjes werden duizenden keren gedeeld op het internet en de typetjes die hij daar neerzette werden BN-ers. Hij zette een track op het internet en had binnen no time een platencontract op zak. Na vier jaar trouwe dienst bij de riemenfabriek besloot hij toch zijn droom achterna te gaan als de woordkunstenaar Fresku.

Willy Keurig
Fresku is hot. Drie succesvolle albums, optredens op de grootste festivals zoals Lowlands en Paaspop, een uitverkocht Paradiso en mediaoptredens in De Wereld Draait Door, Pauw en 24 uur met. Zijn samenwerking met Teemong resulteerde in miljoenen views op YouTube met bekende typetjes als Gino Pietermaai en Willy Keurig.

Het wordt een feest in het theater met Fresku. Zien we je in Dakota? Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.