Fourniturenshop.nl nieuw in Rijswijk!

Op 27 april opent Fourniturenshop.nl haar deuren in de Schoolstraat 2d. Na een paar weken hard werken is de winkel fraai opgeknapt en ingedeeld.

Niet alleen voor fournituren, gordijnmaterialen en schuimrubber, maar ook voor het bekleden van meubels en tuinmeubelen kan men bij deze winkel terecht. Een groot assortiment ritsen, gordijnhaken, kledingreparatiematerialen (onder andere knielappen, elleboogstukken en reparatiedoek) en alles wat men maar nodig heeft, is daar te vinden. En ook nog eens voor een vriendelijke prijs. Veel bekende merken zoals YKK, Prym, Schmetz en Pronty zijn in deze winkel te vinden.

De gezichten in de winkel zullen Wesley Houwaart en Geoffrey Franse zijn. Twee neven die beiden al jaren actief zijn op de markten in de regio zoals de Haagse Markt (op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag), de Leyweg (dinsdag), de Wateringse markt (woensdag) en de Zoetermeerse vrijdagmarkt in de wijk Rokkeveen. “Wij hebben een aantal jaar geleden besloten om onze krachten te bundelen en gezamenlijk een webshop te starten. Deze webshop zijn we constant aan het moderniseren om aan te laten sluiten naar de wensen van de klant,” aldus Geoffrey.
Een onderdeel daarvan is ook het openen van een fysieke winkel in het mooie Rijswijk. “We zijn dan ook superblij met het pand aan de Schoolstraat, een mooie lokatie met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur,” vult Wesley aan.

Openingstijden
De fourniturenshop is gevestigd in de Schoolstraat 2d in Rijswijk. De openingstijden zijn op maandag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tel. 070-2210888. E-mail: info@fourniturenshop.nl Neem ook eens een kijkje op Fourniturenshop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.