Foto van de maand Oud-Wateringen & Kwintsheul

Wie zijn de nazaten op deze huwelijksfoto?

De foto van de maand augustus van de Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul is ooit gemaakt door dorpsfotograaf Joop Loch bij de viering van een waarschijnlijk vijftigjarig huwelijk. Vader en moeder zitten vooraan omringd door de kinderen en maar liefst zevenentwintig kleinkinderen. Aan de kleding en de corsages (anjers) te zien is de foto aan het eind van de jaren zestig gemaakt. De locatie is een feestzaal en dat moet in die tijd De Bond aan de Herenstraat zijn geweest.
Wie weet meer over deze foto? Reacties zijn welkom bij de Historische Werkgroep via e-mail of Facebook. Op de website en Facebook staan nummers bij alle personen als hulpmiddel bij het reageren.

Het was natuurlijk een leuke foto van juli met die twee mensen in een versierde tilbury in Kwintsheul. Helaas heeft er niemand gereageerd. Reacties blijven welkom via de website en Facebook.

Foto van de Maand
De Historische Werkgroep plaatst maandelijks een foto op de website www.oud-wateringen.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/oudwateringen. Het gaat om historische foto’s waarvan de werkgroep de achtergrond niet kent. Informatie en tips kunnen direct worden gezonden naar info@oud-wateringen.nl.

Maandelijks spreekuur
De foto’s kunnen natuurlijk ook in het echt worden bekeken tijdens het maandelijkse historisch spreekuur op de eerste zaterdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur. De volgende spreekuren zijn op zaterdag 5 augustus en 2 september in de Kaaskelder van de Hofboerderij in het Hofpark in het centrum van Wateringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.