Fors besparen op je energierekening ‘Samen de beste deal’

“Jaarlijks stappen ruim 1,4 miljoen Nederlanders over naar een andere energieleverancier. Dit levert een forse besparing in de kosten op. Eigenlijk zou iedere Nederlander dat moeten doen.” Aan het woord is Jeroen Voorn, een van de twee eigenaren van Vastelastenbesparing. Hij kwam er zelf ooit ook achter hoeveel geld er te besparen viel door simpelweg voor een andere energieleverancier te kiezen. Dat triggerde hem zo erg dat hij samen met compagnon Martijn van den Bosch een bedrijf is gestart om alle mensen in Nederland te helpen om geld te besparen op hun vaste lasten.

Energie Collectief
De beste manier om optimaal te besparen en zeker te zijn dat je kiest voor het allerbeste aanbod is door mee te doen aan een Energie Collectief. Als lezer van deze krant heeft u nu de exclusieve mogelijkheid om mee te doen aan zo’n Energie Collectief. Dit collectief wordt georganiseerd in samenwerking met Vastelastenbesparing. Zij laten jaarlijks tienduizenden mensen flink besparen op hun kosten voor energie, internet, tv, bellen en verzekeringen en zijn inmiddels een gevestigde naam in de wereld van besparingen door consumenten.

Altijd de beste aanbieding
De inschrijving voor het Energie Collectief is inmiddels gestart onder de naam ‘Haaglanden Bespaart’ en heeft een eigen website: www.HaaglandenBespaart.nl Het Energie Collectief werkt vanuit de gedachte dat we samen de beste deal kunnen afdwingen bij de energieleveranciers. Hoe meer mensen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer aan het collectief hoe groter de onderhandelingspositie is met de energieleveranciers. Deze energieleveranciers strijden uiteindelijk tegen elkaar voor de laagste tarieven. Zo weet u zeker dat het onderste uit de kan is gehaald en u altijd de allerbeste energiedeal van dit moment krijgt.

Vrijblijvend inschrijven
Via de website: www.HaaglandenBespaart.nl kunnen alle lezers van deze krant zich aanmelden. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en gratis en is in een halve minuut geregeld. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld en starten vervolgens de onderhandelingen met de energieleveranciers. Het allerbeste aanbod krijgt u daarna van ons per mail toegestuurd. Na ontvangst van het energieaanbod kunt u direct eenvoudig uw persoonlijke besparing inzien. U kunt daarna zelf bepalen of u op het aanbod in wilt gaat.

1 reactie

  1. jcm.zonderland

    Als wij met z’n allen energie willen besparen en elkaar daarop wijzen,
    waarom oh waarom hangt de december-feestverlichting half oktober al
    op het Parijsplein in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.