Foodmaster Ambachtsgaarde beste cafetaria van Den Haag

Deze week vond in studio 21 in Hilversum de jaarlijkse bekendmaking van de Cafetaria top 100 plaats. Zoals de naam al zegt worden hier de beste honderd cafetaria van Nederland bekend gemaakt. Foodmaster Ambachtsgaarde is daar één van!

Ieder jaar organiseert Snackkoerier, een multimediale informatiebron voor iedereen die werkzaam is in de fastfoodsector, de Cafetaria Top 100. Alle fastservice restaurants en cafetaria’s in Nederland kunnen zich hiervoor inschrijven. Middels mystery visits worden ingeschreven cafetaria’s beoordeeld en ook een vakjury bezoekt de cafetaria’s. Deze beoordelen hen onder andere op gastvrijheid, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Foodmaster Ambachtsgaarde werd als een van de betere gezien en mag zich daarom een van de 100 beste cafetaria’s van Nederland noemen.

Juryrapport
De jury is onder de indruk van de hygiëne in deze zaak van Wen en Bianca Dong. Achter de counter is alles strak, schoon en opgeruimd. Zodra een gast de cafetaria verlaat, wordt de tafel meteen schoongemaakt. De bediening is keurig en vriendelijk. Ook tussendoor wordt gevraagd of alles smaakt. De Foodmaster-stijl is duidelijk herkenbaar. De productpresentatie aan de wand is helder. Ronduit grappig is de poster aan de muur die gaat over ‘burgers eten volgens etiquette’. Foodmaster Ambachtsgaarde is onderdeel van de cafetaria formule Foodmaster.

Met zes vestigingen in de top 100 kan er gesproken worden van een mooi resultaat! Foodmaster is een traditionele cafetaria in een modern jasje. Een plek waar de frituur centraal staat en waar je de lekkerste frites, snacks en burgers afhaalt, of steeds vaker laat bezorgen. Nergens anders ter wereld kennen ze de cafetaria zoals wij hem kennen. Het is een typisch stukje Nederlands cultuurgoed. Foodmaster is trots op deze Nederlandse frituurcultuur en wil dat in al haar vestigingen uitstralen.

www.ambachtsgaarde.foodmaster.nl

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.