Flush Force: de perfecte combinatie tussen verzamelen én unboxen

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Speelgoed verzamelen blijft populair, van Pokémon-kaarten tot Hatchimals CollEGGtibles. Een gat in de markt blijkt dit jaar collectable speelgoed in combinatie met het welbekende ‘unboxing’-mechanisme, speciaal gericht op het jongenssegment.

Spin Master combineert deze trends in een nieuwe toy for boys: Flush Force. De wereld van Flush Force draait om het verzamelen van Flushies. De grappige, smerige en gemuteerde wezens zijn rechtstreeks uit het riool gekropen. De nieuwe verzamelhype is gericht op jongens in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. In totaal zijn er ruim 150 soorten Flushies om te verzamelen. De Collector Toilet is een XL wc-pot die de Flush Force beleving compleet maakt. De wc-pot produceert namelijk vieze geluiden én je kunt hem doorspoelen. Dit collectors-item is groot genoeg om meerdere Flushies in te bewaren; de ideale thuisbasis van elke Flushie. Vul de stortbak van de wc-pot met water, schudt en onthul welke Flushie jij hebt gescoord. Is het water groen of paars gekleurd? Zeg het tegen niemand, want je hebt een zeldzame Flushie in handen. Verzamel ze allemaal om hun wereld, Flush Ville, compleet te maken.

Welkom in Flush Ville
Diep in het riool zijn giftige stoffen gelekt, waardoor er een hele nieuwe (ondergrondse) wereld is ontstaan waar wij het bestaan (nog) niet van weten: Flush Ville. Alles wat ooit door het toilet is gespoeld, komt nu als gemuteerd Flushie-wezen naar boven. Flushies leven maar al te graag in smerige wc-potten en zijn dol op slijm én het maken van vieze geluiden. Houd je neus maar dicht met al die scheten en boeren. In totaal zijn er 11 Flush Force-families met namen als Stink Eye, Pooperoni, Barf Bag en Night Terror.

Flush Force-app
Wil je Flush Ville met jouw eigen ogen bekijken? Dat kan! Download de Flush Force-app en speel mini-games of verzamel nog meer Flushies. Ontgrendel nieuwe Flushies en voer ze snacks zoals kippenpootjes, visgraten en pizzapunten. Speel de mini-games/spelletjes, zoals “Toilet Plunger Game”, en verdien doortrekmunten en ontstoppers voor het verzamelen van nog meer (zeldzame) Flushies. Hou bij welke Flushies je hebt verzameld in het verzamelboek, wat je favoriete Flushie is en welke je nog wil ontdekken. In de Flush Force App zijn ook webisodes te bekijken, waarin je alle avonturen van de Flushies voorbij ziet komen.

Spin Master introduceert Flush Force, verkrijgbaar in de volgende verpakkingen (kleuren en soorten Flushies kunnen verschillen): Flush Force 2-pack €3,99, Flush Force 4-pack €7,99, Flush Force Bizarre Bathroom €13,99, Flush Force Collector Toilet €19,99.

Lezersactie
Voor de lezersactie in deze krant worden vijf Flush Force pakketten met elk een Flush Force Collector Toilet en een Flush Force 2-pack verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en  mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 5 maart binnen zijn.

Vraag: Hoeveel soorten Flushies zijn er om te verzamelen?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.