Flexibele, koudebestendige klassiek pianist gezocht

Kerstproductie van Zuiderparktheater (in de buitenlucht)


In 2017 maakte het Zuiderparktheater voor het eerst een kerstproductie in de winterkou van het Zuiderpark. Bij deze zeer succesvolle en prijswinnende productie waren ongeveer 200 Team Zuiderparktheater amateuracteurs en -zangers betrokken.

In 2019 maken zij hun tweede kerstvoorstelling: Pipi & Pan, een muzikale winterwandeling door het Zuiderpark. In de productie spelen, zingen en dansen ongeveer 150 mensen uit Escamp in allerlei verschillende muziekstijlen. Voor deze productie zoeken ze nog een goede amateur-klassieke pianist, woonachtig in Escamp. Het repertoire van de pianopartij ligt nog niet vast, maar varieert waarschijnlijk van Mozart tot Satie. Afhankelijk van het aantal gegadigden worden audities gehouden. Datum en plaats worden te zijner tijd bekend gemaakt.

Speel je goed (klassiek) piano en heb je zin om met een groep van 150 andere Hagenaars en Hagenezen een wervelend project neer te zetten, midden in de winter, in het mooiste park van de stad? Stuur dan naam, adres, mailadres en telefoon, plus een beschrijving van je ervaring op de piano naar: marijke@zuiderparktheater.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.