Finnamic-dag bij de Haagse Beterlopenwinkel

Heb jij ook wel eens dat gevoel dat je voorvoeten branden of een nare sensatie onder de hiel? Dan zijn de zogenaamde afrolschoenen van Finnamic misschien dé oplossing voor jouw voetproblemen. Deze innovatieve pasvormschoenen worden door het Duitse merk FinnComfort met de hand gefabriceerd in Duitsland.

Deze Finnamic schoenen hebben een zogenaamde rolzool waardoor de afwikkeling van de voeten gemakkelijker gaat en iedere stap minder energie kost. Het geheim zit in de speciaal gevormde zool, die aan de voor- en de achterkant een uitgekiende ronding heeft, maar in het midden vlak is. Let wel, het zijn dus geen ‘wiebelschoenen’, maar stabiele stappers, ontwikkeld op basis van orthopedische kennis. Tevens zorgt deze innovatieve Finnamic schoen dat de voorvoet en hiel geheel vrij komen te liggen door het comfortabele dikke voetbed.

Omdat het moeilijk is om je voor te stellen hoe je op de Finnamic rolzool loopt, organiseert de Beterlopenwinkel in Den Haag op maandag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een speciale Finnamic-dag, zodat iedereen zelf kan ervaren hoe deze innovatieve schoenen het lopen vergemakkelijken. Naast de eigen vakkundige medewerkers is er op die dag ook een deskundige van FinnComfort aanwezig aan wie je al jouw vragen over het lopen op Finnamic kunt stellen.

Als je besluit om op deze Finnamic dag een paar schoenen aan te schaffen, dan hebben wij een attentie voor jou in petto. We ontmoeten je graag op 29 oktober op de Laan van Wateringse Veld 73 te Den Haag. Gratis parkeren achter de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.