Finalisten Rijswijk Talent Award bekend

Zaterdag streden bij Trias meer dan honderd deelnemers om een felbegeerde plek in de finale van de Rijswijk Talent Award. Trias en partners verheugen zich over de grote hoeveelheid talent in Rijswijk die vandaag werd getoond. “We kijken nu al uit naar de finale op zaterdag 2 september.”

De jury en het aanwezige publiek konden zaterdag genieten van veertig acts die een podiumtalent lieten zien. Een scala aan disciplines, waaronder muziek, acteren, dans en performance kwam voorbij. Het was niet alleen een drukke boel vanwege het hoge aantal deelnemers, ook het publiek was in grote getale aanwezig. Gloednieuwe performance groepen, veelbelovende duo’s en aanstormende eenlingen veroverden hun harten. Er werd een hoog niveau getoond aan creativiteit, beheersing en power van deelnemers van alle leeftijden. De voorrondes hebben goed laten zien hoeveel talent er daadwerkelijk in Rijswijk rondloopt!

Juryleden Carola van Barneveld, Tijs van de Poll en Leandro Vanenburg hebben nu de zware taak tien acts te selecteren die deel mogen nemen aan de finale van de Rijswijk Talent Award. Hieraan worden twee wildcardhouders toegevoegd die zijn geselecteerd door Marloes Borsboom (wethouder cultuur in Rijswijk) en Frits Brouwers (Rijswijks Pracht). Op maandag 29 mei wordt deze groep van twaalf talenten gepresenteerd aan pers en publiek.

De talenten nemen het in de finale op zaterdag 2 september tegen elkaar op in de Rijswijkse Schouwburg. De winnaar van de Rijswijk Talent Award ontvangt niet alleen een prachtige award, maar ook een geldbedrag om te investeren in zijn of haar talent én meerdere optreedmogelijkheden gedurende het jaar.

Wilt u de zinderende strijd om de Rijswijk Talent Award live meemaken? Kaartjes voor de finale zijn te koop via de website van de Rijswijkse Schouwburg à €8,75 per stuk.

Foto: Just Dance Girls

Fotograaf Christopher A. Dominic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.