FIFA18 PS4-toernooi bij DUNO

Bij voetbalclub DUNO spelen ze binnenkort een heus officieel FIFA18 PS4-toernooi! Het computerspel op televisie is razend populair en veel jonge DUNO’ers hebben zich inmiddels aangemeld. Op zaterdagavond 3 maart is het zover.

Het  officieel FIFA18 PS4-toernooi is een initiatief van het DUNO activiteitenteam. Een enthousiaste club van vrijwilligers die de vereniging aan de Mgr. Nolenslaan met raad en daad bijstaat. Het toernooi is voor DUNO-spelers in de leeftijdsgroep van JO19 tot en met JO13. Deelname is dus beperkt tot leden van de club.

Wil jij bij die vereniging op een dag voetballen en meedoen aan leuke activiteiten? Kijk dan op  www.hsvduno.nl  voor meer informatie.
Op het veld kijken de voetballers van het eerste elftal, dat onder leiding staat van trainer Benjamin van der Zwan, alweer vooruit naar de eerstvolgende competitiewedstrijd. Die is op zaterdag 10 maart, het is een uitduel bij Celeritas. DUNO doet nog altijd bovenin de vierde klasse B mee en mikt op een succesvol eindresultaat.

Foto: DUNO-doelman Jeffrey van Vliet in actie.

Fotograaf Nick van der Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.