Feestweek Scheveningen na de Volvo Ocean Race

De Volvo Ocean Race staat voor zijn spannendste ontknoping in de geschiedenis. Donderdag 21 juni vertrekt de vloot vanuit Gothenburg voor de laatste ‘sprint’ naar Den Haag, de ultieme bestemming van deze Volvo Ocean Race. Nog drie boten, waaronder het Nederlandse Team Brunel, maken kans op de eindoverwinning. De vloot wordt op zondag 24 juni in de haven van Scheveningen verwacht.

In Den Haag-Scheveningen wordt vervolgens een week lang gevierd dat de boten in acht maanden tijd de hele wereld rond zijn gevaren. Op het strand, in de havens én op het water is tot en met zondag 1 juli een groot aantal activiteiten gepland.

In en om de Race Village wordt het een groot feest. Acht dagen lang zijn er in de haven van Scheveningen en op het sportstrand demonstraties, exposities en festiviteiten, voor jong en oud. Er is vanzelfsprekend een flink aantal activiteiten die een link met de watersport hebben, maar ook voor de liefhebbers van cultuur, muziek en culinair vermaak is er veel te doen en beleven. De toegang is alle dagen gratis.
Zie het volledige programma op www.volvooceanracedenhaag.nl/programma

Foto: Ainhoa Sanchez/Volvo Ocean Race

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.