Feestelijke VIP-vaart naar het Varend Corso

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus vaart De Hollandse Vloot naar het jaarlijkse varend bloemenfestijn in het Westland, Den Haag, Rijswijk en Delft. Tijdens het Varend Corso worden tientallen schuiten met bloemen opgemaakt en kan men een uur lang van deze schitterende boten genieten. Het thema van dit jaar is ‘Beeldschoon’.

Wilt u het Varend Corso eerste rang vanaf het water aanschouwen? Reserveer dan een plekje bij De Hollandse Vloot. De Hollandse Vloot biedt speciaal voor deze prachtige gelegenheid een feestelijke VIP-vaart met prosecco en lekkere hapjes. Zelfs met minder weer zit u lekker droog, maar met mooi weer gaat natuurlijk de kap er af.

De prijs van de vaart is €25,-. Dit is inclusief koffie, thee, drankjes, hapjes en een heerlijke prosecco. Bovendien zijn alle schepen feestelijk versierd en voorzien van toiletten en een schipper/gids. Reserveren kan via info@dehollandsevloot.nl of via 0174-623622.

Tijden
Vrijdag van 13.00 tot 16.15 uur vanaf de Bonte Haas.
Zaterdag van 11.30 tot 15.00 uur vanaf Naaldwijk.
Zaterdag van 15.15 tot 18.45 uur vanaf Poeldijk.
Zaterdag van 19.30 tot 22.00 uur vanaf de Bonte Haas. Dit is de vlootschouw, hier kunt u in alle rust de boten bekijken.
Zondag van 15.00 tot 17.45 uur vanaf Herberg Vlietzigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.