Feestelijke prijsuitreiking UitRijswijk.nl

Rijswijk en ook UitRijswijk.nl kijkt terug op een geslaagd, zonnig en gezellig Strandwalfestival. Dit jaar nam UitRijswijk.nl voor het eerst deel aan de Strandwalmarkt om de Rijswijkse uitagenda en de mogelijkheden daarvan te vertellen.

Iedereen die zich de dag van de Strandwalmarkt inschreef voor de weekagenda van UitRijswijk.nl maakte kans op een theater- en horecabon (totale waarde € 100,-) te besteden in de Rijswijkse Schouwburg. Vrijdag 23 september is de prijs feestelijk overhandigd aan de winnaar, mevrouw Arkensteijn.

Nog niet bekend met UitRijswijk.nl? Neem eens een kijkje en schrijf je gratis in voor de weekagenda. Zo mis je niets van wat Rijswijk biedt aan uitgaan, recreatie en vrijetijdsbesteding. Behalve alle voorstellingen, exposities en evenementen die in Rijswijk plaatsvinden, biedt de website ook een platform aan verenigingen, de horeca, winkeliers en een ieder die workshops en cursussen aanbiedt op kunstzinnig of sportief gebied. De enige voorwaarde die UitRijswijk.nl stelt is dat het plaatsvindtin Rijswijk en openbaar is. Een agendapunt? Mail uw bericht naar agenda@uitrijswijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.