Feestdagenactie in de online Fanshop

Sinterklaas is alweer even in het land. En ook Kerst komt steeds dichterbij. Dat betekent ook tijd voor cadeaus. In de Fanshop van ADO Den Haag zijn de Sint en de Kerstman daarvoor natuurlijk aan het juiste adres!

Vanwege de feestdagen is er in de online Fanshop een speciale actie. Bestellingen worden tot en met 23 december gratis verzonden. Surf nu snel naar adodenhaag.nl/fanshop en plaats vandaag nog een bestelling. Dan weet je zeker dat je voor de feestdagen een leuk ADO Den Haag-cadeau in huis hebt!

Miniatuurbus
Sinds dit seizoen brengt de mooiste bus van Nederland de mannen van Fons Groenendijk naar alle wedstrijden. De ADO Den Haag Spelersbus is er nu ook in miniatuur. Het ontwerp is helemaal in de nieuwe huisstijl van ADO Den Haag en zit vol prachtige details waardoor de rijke historie van de club duidelijk naar voren komt. Zo zijn clubhelden Aad Mansveld en Lex Schoenmaker duidelijk zichtbaar en zijn er verder uitingen van onder andere het kampioenschap in ’02-’03, onze supporters, het clublied én het Zuiderparkstadion op de bus verwerkt.
Bestel de miniatuurbus nu bij de officiële ADO Den Haag Fan & webshop voor slechts 22,50!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.