Feestdagen bij Residence Chateau

De feestdagen gaan bij Residence Chateau niet ongemerkt voorbij. Dit mooie woonzorghuis in het Van Stolkpark in Den Haag-Scheveningen maakt het graag gezellig voor de bewoners. Ondanks werd een open haard geplaatst, die straks ruimte biedt aan leuke sint- en kerstcadeaus.

Op 3 december komen de goedheiligman en zijn pieten op bezoek. De Sint vertelt iets over elke bewoner en natuurlijk is er een aardigheid voor iedereen. In december wordt een bezoek gebracht aan tuincentrum De Bosrand in Wassenaar. Daar is van alles te zien en te beleven tijdens de kerstshows. Zo zijn er diverse sfeerthema’s ingericht om inspiratie op te doen. “Het doet denken aan de Engelse kerstsfeer,” vertelt Pauline van Munster van Residence Chateau. “De bewoners kunnen er sfeervol genieten en eventueel wat spullen kopen. De dag erna gaan we gezamenlijk kerststukken maken. Saur Catering verzorgt op 17 december een kerstdiner voor de bewoners en hun familie. We doen dat tijdens de lunchtijd en in de avond, zodat iedereen een geschikt moment kan vinden.”

Residence Chateau heeft 26 royale appartementen met ieder een ruime badkamer voor permanente bewoning. “Daarnaast bieden we een zorghotel,” vervolgt Pauline van Munster. “Dat kan heel praktisch zijn als de mantelzorger met kerstvakantie of op wintersport gaat. Hier is tijdelijk verblijf mogelijk in een luxe appartement. Vaak wordt gedacht dat dit ontzettend duur is. We merken dat mensen niet bekend zijn met de mogelijkheden. Maar wij kunnen voor 150 euro per dag (echtparen 200 euro) de zekerheid van 24 uur zorg bieden in ons Zorghotel. Daarbij zitten eventuele aanvullende diensten zoals deelname aan activiteiten en de maaltijden inbegrepen. Ook is een medisch pedicure aanwezig. We kunnen – indien mensen een zorgindicatie hebben – deze probleemloos tijdelijk overzetten, zodat (een deel van) de kosten worden vergoed.”
Door de bijzonder prettige omgeving, in de buurt van bos, duinen en strand, maar ook te midden van de culturele rijkdom van Den Haag, is Residence Chateau geschikt voor permanent én tijdelijk verblijf. Het huis beschikt over faciliteiten zoals een kapsalon, een bioscoop en een ruimte voor bewegingsactiviteiten.

Kijk voor meer informatie op www.residencechateau.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.