Fantastisch Tina Turner Tribute

Al ruim 15 jaar leeft en ademt Mariska Lunes de muziek van de levende legende Tina Turner. Lunes stapt in de muziektheatervoorstelling Lunes goes Turner – A Tina Turner Tribute in de schoenen van Turner. Deze unieke mix van concert en theater is te zien op zaterdag 9 maart (aanvang 20.15 uur) in Theater Dakota.

Vele Tina Turner klassiekers, zoals Proud Mary, What’s Love Got To Do With It en Private Dancer passeren de revue tijdens Lunes goes Turner – A Tina Turner Tribute. Met een volledig bezette live band en achtergrondzangeressen wordt de levende legende geëerd en maakt het publiek, middels anekdotes, wederom kennis met het Haags top- en zangtalent Mariska Lunes.
Kaarten (à €19,-; Ooievaarspas €9,50), inclusief 1 gratis drankje, zijn te bestellen via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota aan de Zuidlarenstraat 57.

Gast in Dakota
Tina Turner Tribute is onderdeel van ‘Gast in Dakota’. Buurtbewoners met een goed idee krijgen ‘de sleutel’ van het theater en mogen programmeren wat ze willen. Het geweldige muzikale programma van Mariska (en te gekke band) komt van Escampbewoonster Samantha Baumgard. Ze vond het tijd om het talent van Mariska aan heel Den Haag te laten zien. Samantha is dus de gastprogrammeur op zaterdag 9 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.