Fantastisch avontuur voor Jesse Bok van Korteland Auto’s

Jesse Bok van Korteland Auto’s en Demi Yung rijden mee met de Baltic Rally. Op dit moment zijn zij gearriveerd bij de Poolcirkel. De Baltic Sea Circle – Editie NL voert over zo’n 8500 kilometer en doorkruist in iets meer dan twee weken welgeteld elf verschillende landen: Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland, Litouwen, Letland, Estland en Polen. De circa 100 teams doen dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel naar keuze. Jesse en Demi besloten te rijden voor het Wereld Kanker Onderzoeks Fonds.

“Bijna iedereen kent wel iemand met deze ziekte of die heeft geleden aan deze ziekte, en ja tuurlijk zijn er nog veel meer verschrikkelijke ziektes maar wij moesten een keuze maken. In de hoop dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de genezing van deze ziekte. Alles wat meer wordt gesponsord willen wij in overleg met u ook eventueel naar een ander doel overmaken,” aldus Jessy en Demi.

Roadtrip
Om deel te kunnen nemen aan deze bijzondere rally zaten wel wat voorwaarden. De auto of motor moest minstens 20 jaar oud zijn en mocht maximaal €2500,- gekost hebben. ‘Echte campers’ en caravans zijn niet toegestaan. Gebruik van GPS: no way, bij deze roadtrip om de Baltische zee. De deelnemers zijn aangewezen op kaarten, kompas en richtingsgevoel. En op de adviezen van de plaatselijke bevolking, uiteraard.

Wilskracht en creativiteit
De deelnemers beleven tijdens de rally een ongekend avontuur. Dwars door Scandinavië en de Baltische Staten. Kameraadschap, competitie, euforie: om nooit meer te vergeten. Bij deze avonturenrally draait het niet om snelheid. Wel om wilskracht en creativiteit. Bij de start ontvang elk team een Road-Book, met tips en opdrachten waarmee ze punten kunnen scoren. Het team dat de meeste punten scoort, wint een rally-startbewijs naar keuze.

Doneren
De avonturen van Jessy en Demi zijn te volgen op hun Facebookpagina Ons avontuur en via de website www.sac-track.com. Doneren kan via pifworld.com (druk in de zoekbalk Demi en Jessy).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.