Familiefilm Sherlock Gnomes in Nederlandse bioscoop

Lezersactie: doe mee en maak kans!


De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, beginnen ze eerst met het lenteklaar maken van de tuin. Maar dan komen ze erachter dat iemand in Londen tuinkabouters ontvoert. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze kunnen inschakelen… Sherlock Gnomes.

De beroemde detective en arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. De zoektocht wordt een doldwaas avontuur waarbij ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en de stad verkennen. In dit vervolg vol actie zijn in de originele versie opnieuw de stemmen te horen van James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith, Stephen Merchant en Ozzy Osbourne, met daarnaast de stemmen van Johnny Depp als Sherlock Gnomes, Chiwetel Ejiofor als Watson en Mary J. Blige als Irene. Pepijn Gunneweg is de stem van Gnomeo in de nederlands gesproken versie.

Sherlock Gnomes draait vanaf 18 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D.
www.sherlockgnomesfilm.nl
www.facebook.com/SherlockGnomesNL
# SherlockGnomes

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden drie pakketjes met in elk pakket 2 vrijkaartjes, een tas met kleurtjes (om zelf in te kleuren) en een knuffel verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 23 april binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoe heet de assistent van Sherlock Gnomes?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.