Expresso voetbalclinic met ADO vrouwen groot succes

Op 26 oktober werd de voetbalclinic net de ADO vrouwen georganiseerd door Expresso, de Girls Soccer Academy en ADO Den Haag. Ruim zestig jongens en meiden hadden zich verzameld bij het voetbalveld in het Cars Jeans Stadion om tips & tricks te krijgen van deze topvoetbalsters.

De kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar vonden het een leerzame en opwindende dag: na oefeningen, partijtjes en een meet & greet met hun idolen was het tijd voor een spannende wedstrijd. Uiteraard ging iedereen naar huis met een foto mét handtekening van hun grote voorbeelden als aandenken.

Goed gekleed langs het veld
Ook de moeders waren blij: Expresso had hen voorzien van persoonlijk stijladvies in de En Un Momento d’ADO Skybox en vele moeders gingen dan ook enthousiast met een nieuwe look en goed gevulde goodiebag de deur uit. “We kijken uit naar het volgende sportieve evenement!”

Over Expresso
Expresso is een Nederlands damesmodemerk met kleding voor elk figuur, van maat 34 tot en met maat 46. Expresso laat vrouwen mooi voelen, van binnen en van buiten! De voetbalsters van ADO zijn een voorbeeld voor alle Expresso vrouwen: stoer, daadkrachtig en vrouwelijk. Kijk voor inspiratie op www.expresso.nl of bezoek een van de Stores.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.