Expositie Raymond Zervaas in Arti-Shock

Raymond Zervaas presenteert zijn solodebuut in Arti-Shock. Hier toont hij zijn digitale werk, gecombineerd met beeld en geluid (geluidscollages). Op zondag 7 oktober wordt om 15.00 uur de tentoonstelling geopend in Galerie Arti-Shock. Hierna is deze nog tot en met 25 oktober te zien.

Zervaas zoekt naar vormen en kleuren om een sfeer tastbaar te maken, een proces van het proberen vangen van opkomende beelden en daarmee experimenteren. Daarbij maakt hij gebruik van complexe digitale technieken. Naast beeldend werk maakt hij muzikale composities, waarbij de werkwijze vergelijkbaar is.

Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com.

De expositie is geopend op woe./do./vrij. 13-17u, za. 11-16u, zo. 14-17u. Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat).De toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Meer info staat op arti-shock-rijswijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.