Expositie in Hofboerderij van Danielle en Inge

In april exposeren de jonge kunstenaressen Danielle Looije en Inge van Holstein in de Wateringse Hofboerderij. Beide kunstenaars zijn geworteld in het Westland en hebben eerder geëxposeerd. Dit is hun eerste gezamenlijke expositie.

Danielle Looije maakt zeer divers werk. Creativiteit kleeft aan haar vanaf haar prille jaren. Ze heeft een grafische opleiding gevolgd en is ruim 10 jaar geleden een eigen marketing ontwerpbureau begonnen. Ze fotografeert en schildert al jaren, maar ontwikkelt zich steeds breder. Zo heeft ze zich de laatste tijd toegelegd op het maken van unieke kunstwerkjes die in zorgvuldig gekozen sieraden worden verwerkt. Ze maakt regelmatig vrij werk, maar werkt ook in opdracht, maar stelt haar creatieve vrijheid altijd voorop.

‘Beest’ is een creatie van Inge van Holstein uit Naaldwijk en wordt altijd met de hand getekend, met een kroontjespen en Oost-Indische inkt. De kleuren worden gegeven door het gebruik van Ecoline. Op deze expositie kan men kennismaken met ‘Beest’ in allerlei gedaanten en rollen. Onder de naam ‘Beeldenbries’ maakt Inge nog veel meer kleurrijk en origineel werk, vaak meer grafisch van aard. Inge is regelmatig aan het werk te zien op straatmarkten.

De expositie is te bezoeken van zaterdag 6 tot en met zondag 28 april. De openingstijden zijn van 13.30 tot 16.30 uur en de toegang is gratis. De Hofboerderij ligt aan de Hoflaan 1 te Wateringen en is goed toegankelijk voor mindervaliden. De expositie vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de Culturele Raad Wateringen-Kwintsheul.

Foto: Handgemaakte ringen van Danielle Looije.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.