Europa’s beste Bee Gees tribute terug in Nederland

Lezersactie: doe mee en maak kans!


De ultieme live Bee Gees tribute show komt terug naar de Nederlandse theaters en concertzalen voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb met de nieuwe show ‘Nights on Broadway’. Alleen in ons land verkocht de tributeband al meer dan 27.000 tickets en vorig seizoen waren alle veertien zalen van de theatertour uitverkocht! Geïnspireerd door het ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever door Europa.

In december en januari keert de tributeband terug naar vijf grote Nederlandse zalen waaronder World Forum Theater Den Haag op zaterdag 19 januari. ‘Nights on Broadway’ is een show vol Bee Gees hits, live gespeeld door negen muzikanten én een na afloop een feestje in de foyer. Grootser, indrukwekkender dan ooit en dit theaterseizoen slechts enkele malen in ons land te zien. Herbeleef oude tijden met klassiekers als ‘Spicks and Specks’ en ‘Words,’ kom uit je stoel voor je dansfavorieten uit de discojaren en haal herinneringen op bij lovesongs als ‘How deep is your love.’ Tickets zijn verkrijgbaar via bestofthebeegees.nl.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 vrijkaartjes voor de voorstelling van zaterdag 19 januari verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 12 november binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat zijn de namen van de gebroeders Gibb?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel. nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.