Erik de Jong toont op Strandwalfestival

Een bijzonder aandenken ter nagedachtenis van….


De herinnering aan een dierbare overledene wil je graag koesteren. Daarom toont de Rijswijkse uitvaartondernemer Erik de Jong dit jaar in zijn stand op het Strandwalfestival meerdere voorbeelden van een bijzonder aandenken. Die zijn afkomstig van glaskunstenaar Dennis Rauch van uitvaartglas.nl uit Boskoop.

Het gaat om lasergravures in hoogwaardig kristalglas. Met bijvoorbeeld het portret van een overledene, of de vingerafdruk, of de afbeelding van een rouwkaart, of een tekst met speciale betekenis.
Dennis Rauch: “De afbeelding is scherp, strak en prachtig weergegeven in glas. En het blijft mooi. In ons bedrijf komen mensen die ontdaan raken van de kwaliteit van onze gravures. Foto’s worden levensecht. In een wat mystieke sfeer.”
Op het Strandwalfestival brengt hij ongeveer twintig glasobjecten. “Dan”, zegt Rauch, “kunnen de mensen zelf zien, voelen, ervaren hoe adembenemend echt een foto kan zijn. En dat voor leuke prijzen, variërend van enkele tientjes tot een paar honderd euro.”
Dennis Rauch probeert aanstaande zaterdag persoonlijk aanwezig te zijn om vragen van belangstellenden te beantwoorden. Wie meer informatie wil, kan ook terecht op zijn website www.uitvaartglas.nl

Aantrekkelijke aanvulling
Erik de Jong is ervan overtuigd dat de glasgravures van Dennis Rauch een aantrekkelijke aanvulling zijn op het assortiment sieraden in zijn Gedenkwinkel aan de Van Vredenburchweg 55.
Hij zegt: “Nabestaanden willen de herinnering aan hun dierbare levend houden. Voor altijd. De foto in kristalglas is zo levensecht, dat je er naar blijft kijken. Dit is een bijzonder aandenken.”

Foto: Portret van oma in kristal met asbeker en bloemhouder.

Foto uitvaartglas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.