Enorm Brabander wordt STIJL PLUS

Per 1 januari 2019 zal de gevestigde bedrijfsnaam Enorm Brabander veranderen in STIJL PLUS. Deze sinds 1929 bestaande winkel aan de Herenstraat in Wateringen zal tevens haar assortiment en aanbod wijzigen. “De doe-het-zelf artikelen worden momenteel uitverkocht,” aldus Wim Brabander. “Samen met mijn nieuwe compagnon Rob van der Drift zal ik in een nieuwe (huis)stijl verdergaan. STIJL PLUS zal uit drie pijlers bestaan, namelijk beveiliging, kasten op maat en binnen- en buitenzonweringen.”

Decennialang heeft Enorm Brabander zich aangepast aan de vraag van de klanten met een uiteenlopend en steeds aangevuld assortiment. Nu is het opnieuw het moment om te veranderen. STIJL PLUS biedt een assortiment, waarin de compagnons zeer kundig zijn.
Ten eerste regelt STIJL PLUS inbraakpreventie, gratis aan huis. Via de normen van PolitieKeur kunnen woningen op beveiliging worden gecontroleerd en desgewenst aangepast. Dat betreft vooral hang- en sluitwerk, speciale sloten, rookmelders en speciale binnen- en buitenverlichting. Tevens kunnen woningen ‘levensbestendig’ gemaakt worden. “Bovendien vervaardigen wij zelf (auto)sleutels.”
De tweede pijler van STIJL PLUS betreft de kasten op maat, waarmee schuif-, draaideur- en inloopkasten worden bedoeld. Het inmeten, bezorgen en plaatsen wordt tot in de puntjes geregeld. “Van vloer tot plafond en van muur tot muur!”
Als derde onderdeel verzorgt STIJL PLUS zonweringen zowel binnen als buiten. In alle indenkbare soorten, kleuren en maten. Alle zaken – zoals raambekleding – worden netjes opgemeten en daarna opgehangen.
“Trefwoorden van STIJL PLUS zijn producten van A-merken, volledige fabrieksgarantie, eigen gecertificeerde monteurs, service, kwaliteit, vakkennis en niet te vergeten enthousiasme!”

Contact
Voorlopig loopt de uitverkoop met aantrekkelijke kortingen van Enorm Brabander gewoon door via de winkel aan de Herenstraat 16. Volg de Facebookpagina van Enorm Brabander en de site Brabander.enorm.nl. Na de leegverkoop zal dit gedeelte van het pand verhuurd worden aan een ander bedrijf. De verkoopruimte en showroom van STIJL PLUS is nu al in bedrijf en zal later alleen bereikbaar zijn door ingangen aan de Vleersteeg 4 en het Gantelplein 1A in Wateringen. Het telefoonnummer blijf deze maand nog 0174-296141. De nieuwe site www.stijlplus.nl zal rond 1 januari 2019 bereikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.