Enorm Brabander gooit het roer om

Het roer gaat om bij Enorm Brabander en dat betekent dat zij een nieuwe koers gaan varen. Vanaf 2019 gaan zij zich onder een nieuwe naam volledig richten op schuif-, en draaideur- en inloopkasten, zonwering en veiligheid. Wat verdwijnt zijn de doe-het-zelf artikelen, wat blijft zijn het enthousiasme, de service en vakkennis waar klanten hen zo goed van kennen.

Brabander is een familiebedrijf met een lange geschiedenis die begint in 1929. “Mijn opa en oma begonnen destijds een winkel in ijzerwaren en huishoudelijke artikelen aan de Herenstraat in Wateringen,” vertelt Wim Brabander, “samen met twee broers heeft mijn vader de zaak voortgezet en toen de tijd daar rijp voor was heb ik de zaak overgenomen.”

Van ijzerwaren en huishoudelijke artikelen, naar tuinbouwbenodigdheden, gevolgd door elektrische apparaten en doe-het-zelf materialen. Brabander heeft zich in al die jaren regelmatig moeten aanpassen aan nieuwe marktomstandigheden. Nu is het opnieuw hét moment om het roer om te gooien. “Samen met Rob van der Drift, die al vanaf zijn veertiende jaar bij ons werkt, ga ik verder met een assortiment waarin wij ons de laatste jaren hebben gespecialiseerd,” vertelt Wim enthousiast.
Niet alleen schuif-, draaideur- en inloopkasten, maar ook zonwering, raambekleding, veiligheidsartikelen voor in huis en inbraakpreventie horen al enige tijd tot dit speciale assortiment. Inmiddels heeft Brabander hier al ruimschoots naam en faam mee gemaakt in de regio en hierin ligt voor hen de toekomst.

Bij deze nieuwe koers hoort ook een nieuwe naam en huisstijl. “Die nieuwe naam houden we nog even geheim en aan de nieuwe huisstijl en website wordt hard gewerkt,” lacht Wim.
Wat merken klanten op dit moment al van de nieuwe koers?
“De showroom hebben we onlangs volledig vernieuwd,” vertelt Wim trots, “veel van onze klanten hebben zich daar al laten inspireren. Daarnaast komt een deel van de winkel in de verhuur en het overig assortiment zal in de komende tijd gefaseerd uitlopen.” Dat betekent dus binnenkort uitverkoop bij Enorm Brabander met aantrekkelijke kortingen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe koers? Volg dan de Facebookpagina van Enorm Brabander.
Enorm Brabander is gevestigd aan de Herenstraat 16 in Wateringen.
Zie ook brabander.enorm.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.