Elke onderneming zijn eigen app met MYPROFIAPP

Een overzichtelijke app in je eigen huisstijl, waarmee je bestaande klanten triggert, tegemoetkomt en verleidt. Voor een vast bedrag per maand. Dat is wat de hippe nieuwkomer MYPROFIAPP ondernemers biedt. Of je nu zzp’er bent, MKB of MKB+. MYPROFIAPP is een aanrader voor elke onderneming.

Jaren zijn ze ermee bezig geweest, om ervoor te zorgen dat het lean en mean werd, generiek, overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Het resultaat: een app die je als ondernemer gewoon wilt hebben. Om het boeken, reserveren en betalen eenvoudiger te maken, om ‘no shows’ te beperken, om je klanten te activeren en je klanttevredenheid in de gaten te houden.
‘We vonden dat elke ondernemer zijn eigen app zou moeten hebben’, vertelt bedenker Emre. ‘En dan niet een website in een ‘hoesje’, maar echt een app op maat. En dan ook nog eens een die voor iedereen betaalbaar is. De meeste apps hebben vaak óf een boekingsmodule, óf een loyaliteitsprogramma, maar niet allebei. MYPROFIAPP heeft dat wel, plus onder meer een klanttevredenheidsmodule, strippenkaart- abonnementssysteem, boek-nu-knop op je website en marketing- en communicatiemodule.’

Volledig te personaliseren
In MYPROFIAPP is aan alles gedacht waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen. En je kunt hem volledig personaliseren op de manier die past bij jouw bedrijf. Het is een complete app in je eigen huisstijl, met up-to-date statistieken, overzicht van alle boekingen, boekingsherinneringen en – bevestigingen voor de klant, promotiemogelijkheden via PUSH berichten en een loyaliteitsprogramma. Zo kun je je klanten aanbiedingen doen, of punten laten verdienen als ze een bepaalde actie ondernemen. Ook is hij geschikt gemaakt voor meer medewerkers.

Hoe gaat het in zijn werk? De klant download eenvoudig jouw app in de appstore, waarin ze een object, een ruimte of een persoon kunnen reserveren. Denk aan een beautybehandeling, een massage, een training of restauranttafel. Wat en wanneer ze kunnen reserveren, stel je als ondernemer van te voren in. Klanten betalen vervolgens online, of als je dat liever wilt, achteraf. En na afloop ontvang je een review(😊😐☹) van ze. Zijn ze (h)appy? Dan gebruik je de review natuurlijk als reclame. Zou het beter kunnen? Dan doe je er met die wetenschap natuurlijk alles aan om ze alsnog tevreden te maken.

AVG-proof
In de klantenloyaliteitsmodule kun je vervolgens op gezette tijden acties en promo’s opzetten, waarmee je je klanten eenvoudig aanbiedingen doet met pushberichten of e-mails. Alles AVG-proof. Zou houd je feeling met je klanten, en zij met jou.
De app is meertalig opgezet. En bedoeld voor uiteenlopende doelgroepen zoals educatie & gezondheid, sport en entertainment, welness en verzorging, zakelijke dienstverlening en restaurants. En loop je ergens tegenaan? Contact MYPROFIAPP zelf even, want ze zijn volop in ontwikkeling om aan alle behoeften van ondernemers tegemoet te komen. Kijk op www.myprofiapp.nl en probeer een gratis proefversie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.