Eindelijk weer winst voor S.V. Loosduinen

S.V. Loosduinen pakte afgelopen zaterdag na drie gelijke spelen op rij (allen 1-1) eindelijk weer een zege. GSC ESDO moest er op een koud sportpark Escamp aan geloven. GSC ESDO kreeg als snel in het duel een kans, maar Christiaan Verbree kon op de lijn redding brengen.

S.V. Loosduinen zocht daarna de aanval maar miste scherpte in de afwerking. In de 37e minuut werd een voorzet van Furkan Kaya door Kadir Narsen van dichtbij binnen getikt. Na de thee kregen de bezoekers opnieuw voldoende kansen. Kadir Narsen was de enige die het net kon vinden en weer kwam de voorzet van Furkan Kaya. Door de 0-2 overwinning op GSC ESDO blijft het gat met  GDA, zat, de koploper won moeizaam met 3-2 van MSV’71, nog steeds zeven punten na twaalf van de zesentwintig wedstrijden.

De winterstop is nu aangebroken. Op zaterdag 29 december a.s. vindt het jaarlijkse Oliebollentoernooi weer plaats bij de Loosduiners op Sportpark Madestein. Zaterdag 5 januari 2019 staan de traditionele Nieuwjaarsactiviteiten gepland, met vanaf 13:00 uur de Nieuwjaarsloop door het recreatiegebied Madestein, om 14:00 uur de Nieuwjaarswedstrijd (S.V. Loosduinen 1 tegen de oude Glorie) en om 16:00 uur de Nieuwjaarsreceptie. In het weekeinde van 12 januari 2019 verblijft de A-selectie van de Blauwwitten voor een trainingskamp in Spanje en pas op zaterdag 19 januari 2019 wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Erasmus, de huidige nummer vijf in de vierde klasse D. Voor meer informatie, zie www.svloosduinen.com

Foto: Doelpuntenmaker Kadir Narsen in actie.

Tekst en foto: Dick Hartman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.