EilandenPlaza in de Broodfabriek in Rijswijk

De eilanden Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba mogen zich verheugen in een groeiende belangstelling van vakantiegangers. Het event EilandenPlaza speelt daar op in. Geen vakantiebeurs met talloze niet ter zake doende kraampjes en stands. Hier vindt men de specialisten, de kenners, de liefhebbers.

Exposanten die hun expertise zorgvuldig met de eilandbewoners hebben opgebouwd, zullen hun best doen om die aspecten van de eilanden naar voren te laten komen waar grote reisondernemingen het moeten laten liggen.
Behalve kraampjes en stands zijn er ook presentaties door ervaren eilandgangers die hun liefde voor de eilanden graag delen. En dan niet alleen de azuurblauwe stranden en de mooie landschappen, maar ook over de veerdiensten, de water- en klimsporten en andere activiteiten zoals wandelen, fietsen of yoga.

Tel daar de proeverijen en diverse kennismakingen met typische eilandproducten bij op, dan betekent dat een gegarandeerd leuke en nuttige middag op 3 en 4 februari in de Broodfabriek in Rijswijk. Openingstijden van 10.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie, onder andere over de uitstekende bereikbaarheid, staat op de website van EilandenPlaza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.