Eerste uitslag op stembureau Stadhuis Rijswijk

Het stembureau op het stadhuis zal naar verwachting als eerste met de uitslag komen. Vervolgens zullen na 22 uur de andere 31 stembureaus  hun uitslagen doorgeven aan het stadhuis. De burgemeester zal alle uitslagen bekendmaken. Elke keer wordt een prognose gemaakt van de zetelverdeling.

In totaal worden 31 zetels verdeeld. Naar verwachting zullen alle uitslagen om uiterlijk 2.30 uur bekend zijn gemaakt. De avond wordt opgeluisterd met muziek en versnaperingen. Thuis is de avond vanaf 21.30 uur hier live te volgen.
Het tellen van de stemmen is vanaf de uitzending goed te volgen. Ook via het twitterkanaal en de facebookpagina van de gemeente doen we verslag.

Stembureaus vanaf 7.30 uur open
Het stemmen voor de nieuwe gemeenteraad kan op woensdag 21 maart vanaf 7.30 uur tot 21.00 uur. 32 stembureaus zijn hiervoor ingericht. Vier meer dan in 2014. Op vele stembureaus worden speciale activiteiten georganiseerd. Kijk voor alle activiteiten op www.rijswijk.nl/verkiezingen De  verkiezingsdag is ook via facebook live te volgen: Rijswijkkiest2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.