Eerste Haagse Rotary Santa Run

Vier Haagse Rotary Clubs organiseren op zaterdag 15 december voor het eerst een Rotary Santa Run in Den Haag. Alle deelnemers zijn gekleed in kerstmanpakken en zij zullen een prachtig parcours van ongeveer drie kilometer afleggen. Start en finish vinden plaats op het plein voor Madurodam. Het is een wandeling voor jong en oud, de allerkleinsten mogen mee in de kinderwagen. Flink doorstappen is ook prima. Honden kunnen helaas niet worden meegenomen.

De Rotary Santa Run is een ‘fun’ wandeling voor jong en oud en wordt landelijk georganiseerd om goede doelen te ondersteunen. Dit jaar gaat er 80% van de opbrengsten van de eerste Rotary Santa Run Den Haag naar de Voedselbank Haaglanden en 20% naar het landelijk doel de Nierstichting.

Parcours
Om 11.00 uur wordt gestart met een warming-up op het plein voor Madurodam. Het startsignaal wordt om 11.15 uur gegeven. De deelnemers zullen in groepjes op startnummers vertrekken. Onderweg worden de deelnemers in kerstsferen gebracht en iedereen krijgt een medaille na de finish. Daar kunnen deelnemers na afloop genieten van warme dranken en versnaperingen.

Aanmelden
Naast de opbrengsten van de sponsoren betalen de deelnemers een kleine deelname van 10 euro ex. fee per persoon. Iedere deelnemer ontvangt een kerstmanpak! Aanmelden kan via de website denhaag.rotarysantarun.nl.

Organisatie
Vier Haagse Rotaryclubs organiseren dit prachtige evenement; Rotaryclub ’s-Gravenhage-Kijkduin, Rotary Club ‘s-Gravenhage Residentie, Rotary Club The Hague Metropolitan en Rotary Club Scheveningen. Zij worden bijgestaan door de Haagse Studenten Rotaract.

Over Rotary
Rotary International is ‘s werelds oudste organisatie van serviceclubs met ruim 1,2 miljoen leden, verdeeld over 34.000 serviceclubs in meer dan 200 landen. ‘Service above self’ is het motto van Rotary: de leden vormen een wereldomvattend netwerk van zakelijke en professionele leden die vrijwillig hun tijd en talenten geven om de maatschappij te dienen. People of Action! Zie ook www.rotary.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.