Eerste ‘DeHaagseHoedChallenge’ voor steun kankeronderzoek

De grootste wens van De Haagse Hoed (onderdeel van de Daniel den Hoed Stichting) is het overwinnen van kanker. Daar draagt zij aan bij door baanbrekend kankeronderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij roepen dan ook alle inwoners en bedrijven in de omgeving van Den Haag op om in actie te komen en mee te helpen kanker kansloos te maken. Een mooi streven voor onze stad!

Dit jaar organiseert De Haagse Hoed voor het eerst deHaagseHoedChallenge, een 24-uurs wielertocht door kenmerkend Den Haag. Op zaterdag 30 september wordt op De Fred om 12.00 uur het startschot gegeven voor deze eerste editie – de route start en eindigt op de Frederik Hendriklaan. De route loopt langs kenmerkende Haagse stadsdelen zoals Centrum (o.a. Mauritskade en Denneweg), de haven van Scheveningen en boulevard, Zichtenburg-Kerkentuinen en de Sportlaan.

Op zondag 1 oktober is het Familiedag op De Fred in het teken van De Haagse Hoed, georganiseerd door al onze ondernemers i.s.m. DB aktiviteiten. Alle activiteiten op deze dag staan in het teken van zoveel mogelijk geld ophalen voor De Haagse Hoed. Wij hopen dat jij ook meedoet: start een actie, doe een gift, sponsor de familiedag, koop een product, wordt partner of doe mee aan de verschillende activiteiten.
Meer informatie hierover zal eerdaags bekend gemaakt worden in een nieuw evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.