Een stralende huid bij Beautysalon Moment van Rust

Beautysalon Moment van Rust aan de Orlandostraat in Den Haag heeft al vele klanten verwend met een overheerlijke gezichts-, lichaam, pedicure of manicure behandeling al dan niet gecombineerd met een ontspannende massage. Daarnaast biedt de salon vele mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. “Persoonlijke aandacht en huidverbetering staan altijd centraal ongeacht het huidtype,” vertelt Stefanie van der Schans, al jaren toonaangevend in de wellness- en beautybranche en tevens eigenaresse. Nieuw in de salon is de OxyGeneo en Ultrasound 4-in-1 super facial behandelingen, waarbij na 15 minuten al direct resultaat zichtbaar is.

Bij Beautysalon Moment van Rust kan men rekenen op persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en een uiterst professionele behandeling waarbij het welzijn van de klant de belangrijkste drijfveer is. In de salon wordt gewerkt met Medik8. Een product afkomstig uit Engeland gericht op huidverbetering. “Dit zijn geen agressieve behandelingen, maar producten met de meest effectieve ingrediënten en een zeer goed eind resultaat op het gebied van huidverbetering,” vervolgt Stefanie.
Medik8 is een groen merk wat staat voor dat alle producten die vrij zijn van; parabenen, parfum, SLES, SLS en sulfaat. Medik8 is zelfs voor de meest gevoelige huidtypes geschikt. Naast verantwoorde producten richt de salon zich steeds meer op vernieuwing en investeert in de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering. Zo werkt Beautysalon Moment van Rust als enige in de regio Den Haag met de OxyGeneo en Ultrasound 4-in-1 super facial. De nieuwste toepassingen in de beautywereld om ieders huid weer te laten stralen.

OxyGeneo is een revolutionaire huidverzorging. De 3-in-1 Superfacial geeft binnen 15 minuten het resultaat van een anderhalf uur durende intensieve behandeling en is het alternatief voor microdermbrasie, zuurstoftherapie en fruitzuurpeeling. Dit alles in 1 behandeling. De Oxygeneo exfolieert de huid op intensieve maar milde wijze, voorziet de huid van goede werkstoffen en stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening binnen in de huid. OxyGeneo biedt een effectieve anti-aging behandeling. Laat rimpels vervagen, egaliseert, vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken, acné, oneffenheden en grove poriën. Deze methode zorgt er ook voor dat de huid wordt verstevigd en is ook te combineren met de ultrasound, dan spreken we over de 4-in-1 superfacial.
Het OxyGeneo effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten, aangepast op de huid. OxyGeneo zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie, en produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Deze CO2 rijke omgeving triggert een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect waardoor een verhoogde zuurstoftoevoer in de weefsels ontstaat. De OxyGeneo behandeling kan het hele jaar worden gedaan. Is geschikt voor iedereen, alle leeftijden en huidtypen.
Florence pas
“In de salon kan men ook terecht met de Florence pas. Hiermee wordt 10% korting gegeven op de behandelingen. Dit geldt niet voor producten en lopende acties van behandelingen. Bij het aanbrengen van een nieuwe klant krijgt men 10% korting op een volgende behandeling,” besluit Stefanie van der Schans.

Contact
Beautysalon Moment van Rust, Orlandostraat 56, Den Haag. Tel. 06-36183949. E-mail: info@salonmomentvanrust.nl zie ook www.salonmomentvanrust.nl en www.facebook.com/momentvrust

Openingstijden
Op maandag van 19.00-22.00 uur, op dinsdag van 09.00-12.15 uur en van 19.45-22.00 uur, op woensdag van 18.30-22.00 uur, op donderdag van 09.00-12.15 en van 19.45-22.00 uur, op vrijdag van 09.00-22.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Behandelingen alleen op afspraak! Voldoende parkeergelegenheid aanwezig en goed bereikbaar met openbaar vervoer.

OxyGeneo kennismakingsactie
Beautysalon Moment van Rust heeft op dit moment een bijzondere actie.
Eenmalig een proefbehandeling van € 59,- nu voor € 44,50. Zes behandeling van € 325,- nu voor € 299,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.