Een Little Tikes Familiepark in je eigen tuin

Lezersactie: doe en maak kans!


Met dit weer blijf je toch niet binnen zitten? Dan ga je gewoon naar een familiepark! Of nog beter… Begin je eigen familiepark in je eigen tuin voor de ticketprijs van een echt familiepark. Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Kinderen zijn tegenwoordig vergroeid met een scherm. Ze weten vaak beter hoe een smartphone werkt dan hun ouders. Dit kan ten koste gaan van het echte buitenspelen en dan gaat er iets niet goed. Dit is een fenomeen waar veel ouders zich zorgen over maken. En dat terwijl Nederlanders zo gek zijn op zon en rustig een paar uur in de file staan naar een pretpark. Om vervolgens weer uren in de rij te staan bij de attracties. Waar je vervolgens twee minuten in zit. Of om je blauw te betalen aan slappe frietjes en een lauw colaatje bij het restaurant. Wat zou het mooi zijn als je zo’n familiepark in je eigen achtertuin had zonder al deze nadelen.

Met het Little Tikes buitenspeelgoed krijg je dit alles voor elkaar. Speelapparaten met water, geluid, ballen en glijbanen; goed voor uren buitenspeelplezier. Zo krijg je én je kids achter hun schermen vandaan én heb je een fantastisch en betaalbaar pretpark in je eigen achtertuin!

Little Tikes Fun Zone waterspeelgoed
Met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin om in tot een waterpretpark waar je kinderen elkaar nat kunnen spetteren na schooltijd of in de vakantie. Met de Dual Twister kunnen kinderen alleen of samen met een vriend of vriendin ronddraaien en de Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. En met de Fountain Factory Watertafel en de Piraten Zand- en Watertafel bouw, spetter en speel je met de leukste en spannendste speeltafels die er zijn!

Meer informatie over Little Tikes is te vinden op de website: www.littletikes.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 1 Splash Face / waterspuit, 1 Fountain Factory / watertafel en1 Fun Zone Dual Twister /draaischijf verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 11 juni binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat is de website van Little Tikes?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.