Een geslaagde start van “ZorgPoint”

Het was een gezellige drukte bij de open dag van Zorghulpmiddelen Outlet. Marco en Manuela hebben gelijk de kans gegrepen om een extra dimensie aan het bedrijf toe te voegen. De naam “ZorgPoint”. Deze zal worden gebruikt om de nieuwe hulpmiddelen te promoten. De bestaande naam “Zorghulpmiddelen Outlet” blijft gewoon bestaan voor de hulpmiddelen in de tweede-hands/gebruikte sector.

De dag begon heel goed met beter weer dan de stormachtige dag ervoor. Maar dit betekende wel dat de opkomst ook stormachtig druk is geworden.
Om het Open Huis nog meer cachet te geven waren er leveranciers en andere organisaties uitgenodigd. Zo was de Brandweer aanwezig om uitleg te geven over het juist opladen van scootmobielen en veiligheid in huis. Het Platform Gehandicapten Westland (waar veel mee wordt samengewerkt) was natuurlijk ook van de partij. Zij gaven voorlichting over wat zij allemaal doen.

De leverancier van Doge Collection had een hele drukke dag. Veel uitleg geven over de sta-op-fauteuils. Want wat is het toch fijn als je in een goede stoel energie kunt opladen tijdens het goed zitten.

En tot slot was er de leverancier van Mobility Products met handbikes. Ook hij had zijn handen vol aan de mensen die informatie wilden hebben. Ook over rolstoelen met elektrisch aangedreven wielen. Wat rijdt dat heerlijk.

Marco en Manuela mogen trots zijn op zo’n mooi bedrijf. De hele dag goed bezet bij Open Huis. Veel mensen van informatie kunnen voorzien en waar ze heel goed in zijn is goede service verlenen. De hele dag met goede verzorging van catering maakte het geheel af. Alleen maar blije gezichten. En bovenal mensen die ondanks vele hulpmiddelen veel meer kunnen doen dan alleen achter de geraniums zitten. Mensen komen weer ergens en kunnen weer doelen stellen. Beter kunnen we het niet maken.
ZorgPoint en Zorghulpmiddelen Outlet, Turfschipper 5 te Wateringen is een aanwinst voor het Westland!

Meer informatie: www.zorghulpmiddelenoutlet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.