Een avondje uit naar het strand voor het goede doel!

Hou jij van een duurzame(re) leefstijl? Dan mag je op 3 mei niet ontbreken op het meest unieke sustainable lifestyle event, het evenement wordt gehouden bij Beachclub People Zuiderstrand 18 in Kijkduin van 18.30 tot 21.30 uur. Georganiseerd door de trendwatchers van Food board Nederland & exclusieve partner Lifestyle Business Club.

Sinds begin dit jaar ontvangen wij, van duurzaam lifestyle platform Food Board Nederland, meer dan ooit vragen over plant based food, slow fashion & dierproefvrije producten. En met stip op nummer éen ‘Ik ben tegen dierenleed, ik wil een dagje minder vlees eten, maar wat eet ik dan?’
“Nu hebben wij ook de docu’s over klimaatverandering, kinderarbeid en dierenwelzijn voorbij zien komen in de afgelopen maanden. Op die manier mensen overtuigen bewust(er) te consumeren, daar geloven wij niet in. Wie er al mee bezig is maak je er wanhopig mee, wie er niet voor open staat voelt zich aangesproken, en wie zoekende is naar hoe invulling te geven aan een duurzame(re) en diervriendelijke(re) leefstijl, die help je er niet mee. Wij kiezen ervoor twee maal per jaar een avond vullend event te organiseren. Na het event weten bezoekers het naadje van de kous over fashion, health, food, beauty, en lifestyle. En de opbrengst van de kaartverkoop schenken we aan het Haags Dierencentrum en Shiba Rescue vzw,” vertelt Stana van Ginkel oprichtster van duurzaam lifestyle platform Food Board Nederland.

Beleving
Onze trendwatchers hebben de hipste ondernemers geselecteerd die lezingen, workshops, demo’s, proeverijen, en mini-treatments komen geven. Alle producten zijn plant based, fair trade, duurzaam, biologisch, dierproefvrij en vegan. Het event op 3 mei bevat een primeur: Geert Kimpen, schrijver en bestseller-auteur (De Kabbalist), komt een lezing geven naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. Fans kunnen op het event een persoonlijk door hem gesigneerd exemplaar bemachtigen!

Lezerskorting
Boek je ticket online op www.foodboard.nl/events en gebruik de kortingscode HaagMedia519. Kom je met vier personen of meer dan zijn er groepstickets beschikbaar waar ook de korting op geldt.
Het event wordt mede mogelijk gemaakt door HaagMedia en de Lifestyle Business Club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.