Eddy en Marry Polak ontvangen Chiquita Award

Op 27 maart werden groente- en fruitspecialist Eddy & Marry Polak door Chiquita in het zonnetje gezet. Deze gerenommeerde zaak verkoopt al 30 jaar Chiquita bananen. Als blijk van waardering voor deze samenwerking beloonde de bananenmultinational Chiquita groente- en fruitspecialist Eddy & Marry Polak met een officiële Loyality Award.

De Chiquita Loyality Award is een exclusieve print, waarin naast het getal ’30’ de werelberoemde gele Chiquita bananen kunstzinnig zijn verwerkt. Uiteraad zijn groente- en fruitspecialist Eddy & Marry Polak ‘apetrots’ op hun Chiquita Award.

Chiquita-vertegenwoordiger Theo van der Meer vertelt dat er bij Chiquita dagelijks aan wordt gewerkt dat iedereen in Nederland vers, gezond en lekker fruit kan kopen. Bananen voeren daarbij de boventoon. Daarom is het bedrijf blij dat ze veel ambassadeurs van Chiquita bananen hebben. Eddy & Marry Polak zijn een gewaardeerde klant en Van der Meer hoopt dat deze samenwerking lang stand houdt. Op die manier kan groente- en fruitspecialist Eddy & Marry Polak haar klanten nog lang de allerlekkerste bananen van de allerbeste kwaliteit bieden.

Groente- en fruitspecialist Eddy & Marry Polak is gevestigd aan de Escamplaan 291 in Den Haag (winkelcentrum Leyenburg). Tel. 070-3232796.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.