‘Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken’

Den Haag – “Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken,” aldus Tanya Christy, franchisenemer in Den Haag. ‘We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!”

Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door oprichtster Karin Hut, zijn er al bijna 40 franchisevestigingen in Nederland en straks ook in België en Duitsland. Het concept sprak de onderneemster Tanya Christy zo aan, dat ze in mei 2016 haar eigen franchise begon.

Tanya: “Ons sterke punt is, dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak.”
“Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk!”

Nieuwsgierig geworden en wil je het ook ervaren? Ga naar www.easyslim.nu en boek online je afspraak in! Of bel 06-8318 2606.

Easyslim.nu Den Haag, Sweelinckplein 9, Den Haagdenhaag@easyslim.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.