Early Bird Tickets Holland Viert Feest al in de verkoop

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Zaterdag 2 maart 2019 vindt de derde editie plaats van Holland Viert Feest, dit lijkt nog ver weg, maar de verkoop is al volop in gang. Ook volgend jaar wordt de Velo-hal in Wateringen weer omgebouwd tot de grootste en gezelligste kroeg van de regio. Een kroeg waar naast DJ Jerome ook dit keer weer een drietal top-acts hun opwachting maken en de line-up staat wellicht garant voor de meest feestelijke editie van de afgelopen jaren. Pater Moeskroen, dé feestband uit Brabant komt naar Wateringen toe en zij zullen de avond openen met al hun feesthits als “Laat maar Waaien”, “Hela-Hola Tuthola” en natuurlijk “Roodkapje”. Daarnaast maakt Wolter Kroes zijn opwachting, en zal de Haagse Samantha Steenwijk het feest compleet maken!

De kaartverkoop van het feest is enkele weken geleden gestart met de verkoop van Super Early Bird tickets die binnen no time allemaal verkocht waren. Sndsdien zijn de Early Bird tickets te koop via ticketmaster.nl. De Early Bird tickets kosten slechts €15,- maar zijn slechts tijdelijk nog beschikbaar. Daarna kosten de reguliere tickets €20,-, exclusief Servicekosten. Dus wil je er bij zijn, dan moet je snel je slag slaan!

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 10×2 vrijkaartjes verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Zuidlarenstraat 57/ 2.02, 2545 VP Den Haag of mail het antwoord op onderstaande vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 8 oktober binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat zijn de bekendste hits van feestband Pater Moeskroen?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.