Duurzaamheidsmix als recept voor gezond ouder worden

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Wie wil het niet: gezond ouder worden. Bewust, diervriendelijk en duurzaam. Maar is het mogelijk? ‘Ja!’ zeggen de trendwatchers van Food Board Nederland. Op 3 mei brengen zij het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van vegan, plant based foods, fashion, health, beauty & travel bij elkaar tijdens het Lifestyle Beach Event in Kijkduin. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Lifestyle Business Club.

Het lijkt de trend van 2019: duurzaamheid. We gaan van het gas af, rijden elektrisch, scheiden ons afval maar… hoe duurzaam zijn we met ons lijf en hoofd? “Het kan en moet veel beter”, zegt Stana van Ginkel. Van Ginkel: “In de huidige 24-uurs economie waarin je werkt, zorgt én mantelzorgt, is gewoon functioneren ook een topsport. Dat vraagt, net als bij een olympisch kampioen, om een gepersonaliseerde leefstijl!” Wat er voor handen is om invulling aan een bewuste(re), duurzame(re), en diervriendelijke(re) leefstijl te kunnen geven zie, hoor, proef, en ervaar je tijdens het Lifestyle Beach event. De eerste in zijn soort want de opbrengst van de kaartverkoop wordt geschonken aan Het Haags Dierencentrum en Shiba Rescue vzw. De aanvang is om 18.30 uur bij Beachclub People. Parkeren is gratis!

Verschillende lezingen
Schrijver en bestseller auteur Geert Kimpen (De Kabbalist) geeft tijdens het event on the Beach een lezing over de liefde: ‘De TomTom van de Ziel’, naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. En nog voordat zijn nieuwste roman officieel is uitgebracht, kun jij exclusief op ons event een persoonlijk door hem gesigneerd exemplaar bemachtigen!

Topatlete roeien Janneke van der Meulen, vertelt je precies waarom je juist dat wilt eten wat eigenlijk niet heel goed voor je is, en waarom er zoveel tegenstrijdige informatie te vinden is. 

Influencer Nadia Koppenol, geeft een interactieve lezing met als onderwerp “van fast fashion tot plastic footprint”, en neemt de hipste fashion en accessoires mee!

Kom met minimaal 4 personen dan is je kaartje goedkoper. Meer informatie en tickets staan op www.foodboard.nl.

Lezersactie
Speciaal voor lezers van deze krant worden 5×2 tickets voor dit Lifestyle Beach Event verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 22 april binnen zijn.

COUPON
Vraag: Welke sprekers zijn er op het evenement?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.