DUNO wil aanhaken bij beste ploegen

De voetballers van DUNO komen zaterdag bij Naaldwijk in actie. Inzet van de strijd in het Westland: DUNO wil aanhaken bij de beste ploegen in de derde klasse B.

Afgelopen zaterdag zette DUNO een belangrijke stap door de tweede opeenvolgende winst op rij. Na de 3-0 thuis tegen Maasdijk werd het nu 2-0 tegen VDL uit Maassluis. Ben Bor en Wesley Swikker waren de bejubelde doelpuntenmakers.

“Een doeltreffende winst,” aldus een opgeluchte trainer Patrick Demmers. Hij keek maar gelijk vooruit naar het duel bij Naaldwijk deze gepland voor aanstaande zaterdag om 14.30 uur. Die ploeg staat onder DUNO op de ranglijst en winst zou DUNO richting de beste ploegen op de ranglijst brengen. “Daar moeten we de komende weken echt voor gaan.”
Wie er ook bij DUNO voor willen gaan, zijn de deelnemers aan het FIFA19 PS4-toernooi komende zaterdag. Dan strijden de meest fanatieke Playstation-spelers binnen DUNO tegen elkaar. Een avond lang in professionele omgeving gamen, maar dan wel in het teken van voetbal. Het is de tweede keer dat DUNO dit evenement houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.