DUNO tankt zelfvertrouwen

De voetballers van DUNO zijn voor de derde maal op rij ongeslagen gebleven. Ze kijken vol zelfvertrouwen uit naar de wedstrijd, op eigen veld, tegen Verburch. Zaterdag 16 februari om 14.30 uur.

Na thuisoverwinningen op Maasdijk en VDL werd het nu 1-1 bij Naaldwijk. Het was DUNO’er Donny van den Hoogenband (foto) die de groen-zwarten voor rust aan de voorsprong hielp. Direct na de doelwisseling werd het 1-1 en in die stand kwam geen verandering meer.

“Belangrijk om hier vandaag niet te verliezen,” aldus trainer Patrick Demmers. De oefenmeester zag het lager genoteerde Naaldwijk niet dichterbij komen. Zaterdag tegen het Poeldijkse Verburch kan DUNO opnieuw stappen zetten. Winst brengt de marge op Verburch verder terug.
“We hopen dat een paar geblesseerden dan weer terug kunnen zijn,” aldus Demmers, die over de invallers geen klagen had. “De hele ploeg heeft het tegen Naaldwijk goed gedaan. Dit was wat er in zat.” Onder anderen de jonge invaller-doelman Max Fuld – hij speelde zijn tweede duel in de hoofdmacht van DUNO – onderscheidde zich met een aantal stijlvolle reddingen.

Foto: Donny van den Hoogenband.

Foto: Nick van der Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.