DUNO kan in thuisduel nu verder oprukken

Met het thuisduel tegen Schipluiden voor de boeg kunnen de voetballers van DUNO verder oprukken. Die fijne uitgangspositie dankt de ploeg van trainer Patrick Demmers aan de 0-2 winst bij Duindorp.

Komende zaterdag (14.30 uur) komt het hooggenoteerde Schipluiden op bezoek aan de Mgr. Nolenslaan. Haagsche Dynamiek zal dan het decor zijn van de strijd tussen DUNO dat aan zelfvertrouwen won en Schipluiden dat al wekenlang goede uitslagen scoort.
DUNO won bij Duindorp toch tamelijk verrassend. Een door de natte weersomstandigheden zwaar en moeilijk bespeelbaar veld gecombineerd met een eveneens zware tegenstander maakten het vooraf niet eenvoudig. Sowieso is het niet veel tegenstanders gegeven om in en bij Duindorp drie punten mee te nemen. DUNO afgelopen zaterdag dus wel en die fraaie, nuttige en gezien de stand op de ranglijst ook noodzakelijke zege was volkomen verdiend.
Voor DUNO scoorden Evert Steinvoort en Chico Mulder. Trainer Patrick Demmers beoordeelde de overwinning, op weg naar de wedstrijd tegen Schipluiden, als bijzonder waardevol. “Bij Duindorp winnen is knap. Ik heb een prima elftal zien spelen en dat geeft ons veel vertrouwen voor de thuiswedstrijd van zaterdag.”

Foto: DUNO viert feest bij Duindorp SV.

Foto Ingmar Schilte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.