DUNO kampioen en promoveert naar derde klasse

DUNO is kampioen geworden en promoveert naar de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Op een volgepakt Haagsche Dynamiek won de ploeg van vertrekkend trainer Benjamin van der Zwan afgelopen zaterdag met 6-1 van buurtgenoot SV Madestein.

Een ongelooflijke prestatie van het elftal dat juist in de laatste weken de vorm te pakken kreeg. DUNO mag nu in de derde klasse onder leiding van de nieuwe trainer Patrick Demmers (oud-jeugdtrainer DUNO) proberen op een hoger niveau de ambities waar te maken.

Huidige trainer Van der Zwan was heel erg blij. ‘We hebben het onmogelijke gepresteerd, zijn van ver gekomen. Om dit met elkaar te bereiken is echt fantastisch.’ DUNO speelde zaterdag echt een kampioensduel: de honderden toeschouwers zagen moeizaam voetbal, maar de spanning vergoedde veel. Doelpunten: Rodion Pont (1-0), eigen doelpunt Madestein (2-0), Foeat Stolk (3-0), Evert Steinvoort (4-0), Brian Bloemink (5-0, 6-0).

Voorzitter Henri van Doorn van DUNO prees het collectief van het elftal en keek alvast vooruit naar het nieuwe seizoen. ‘Dit is voor DUNO echt een geweldige stap. Een tree hogerop voetballen, dat is wat de vereniging nodig had. Bovendien: ook leuk voor al die mensen in de buurt. Hebben we er toch maar mooi een derdeklasser in de wijk bij gekregen.’

Foto: DUNO viert feest.

Fotograaf: Nick van der Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.