DUNO gaat fier aan kop

De voetballers van DUNO gaan voorlopig als koplopers door het leven. Dankzij een dozijn doelpunten bij Wanica Star (1-12) vergrootte de ploeg van de Mgr. Nolenslaan het puntental zodanig, dat het elftal nu de ranglijst aanvoert.

Komend weekeinde is DUNO voor de competitie vrij, maar is er wel een spannend programma in de vierde klasse B. Met onder meer Loosduinen thuis tegen Hercules, virtueel de lijstaanvoerder dankzij het minste aantal verliespunten. DUNO leeft van wedstrijd tot wedstrijd en kijkt wat mogelijk is.

Tegen Wanica Star had DUNO heel wat schutters: Jordy Navarro (2), Ray Hack, Foeat Stolk (2), Elyseo van de Graaf, Rodion Pont (2), Kevin Hess, Donny van den Hoogenband en Brian Bloemink (2). Trainer Benjamin van der Zwan prees zijn elftal om het voortdurende enthousiasme de score op te voeren.

Nieuwe trainer
Inmiddels is bekend geworden dat Patrick Demmers (nu SV Houtwijk) komend seizoen de trainer is van DUNO. Hij volgt Benjamin van der Zwan op. Voor Demmers, die meer dan een decennium jeugdtrainer was bij DUNO, is dit ‘een droom die uitkomt.’

Foto: Foeat Stolk scoort een van DUNO’s 12 goals

Fotograaf Nick van der Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.