DUNO bekert tegen nieuwe club: FC Oegsteest

Voor DUNO gaat het er nu om spannen. De voetballers beginnen zaterdag 1 september aan de bekerstrijd en trappen daarmee het seizoen officieel af. Tegenstander is vierdeklasser SV Oegstgeest.

Daarmee speelt de club van de Mgr. Nolenslaan de eerste officiële wedstrijd die deze club ooit speelde. FC Oegstgeest is de fusienaam  van VV Oegstgeest en UDO en komt vanaf dit seizoen onder deze naam uit.

DUNO is te gast op sportpark De Voscuyl in Oegstgeest en de aftrap is om 14.30 uur. Een week later ontvangt DUNO RAS, de week daarop is er opnieuw een thuisduel voor de beker. Dan is Haagse Hout te gast op Haagsche Dynamiek. DUNO is de favoriet in de poule, alleen al gelet op het feit dat de ploeg de enige derdeklasser is te midden van drie vierdeklassers.

Oefenmeester Patrick Demmers kan terugkijken op een oefencampagne met wisselende resultaten. Afgelopen zaterdag moest DUNO buurtgenoot GDA (za) een 2-1 overwinning toestaan. Op Haagsche Dynamiek is het komende zaterdag ook druk. Dan voetballen veel DUNO-jeugdteams thuis.
Zie meer op www.hsvduno.nl

Foto: DUNO op Haagsche Dynamiek in actie.

Foto: Nick van der Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.