Dubbel feest bij ‘t Feesthuis!

Op 9 juni is het groot feest voor de deur en binnen bij ’t Feesthuis in Wateringen. Naast het feit dat het die dag tijd is voor de jaarlijkse Garage Sale, bestaat de winkel in ballondecoraties en feestartikelen al weer 12,5 jaar. Reden genoeg om er een extra feestelijke dag van te maken. Het is dus dubbel feest bij ‘t Feesthuis!

Al weer een aantal jaar houdt ’t Feesthuis in Wateringen een grote uitverkoop op de dag dat het in Wateringen braderie is. “Het eerste jaar was dit direct een groot succes,” vertelt Peter Weijkamp, mede-eigenaar van ’t Feesthuis. “Het is voor een feestwinkel best lastig om producten in de uitverkoop te doen. We hebben niet heel erg te maken met producten die ‘uit’ raken. Maar in de loop der jaren sparen we wel heel veel kleding op omdat je toch elk jaar weer wat nieuws wilt laten zien.
De Garage Sale van komende zaterdag zal niet alleen uit kleding bestaan. Naast kledingrekken vol leuke verkleedkleren voor kinderen en volwassenen worden versieringen en attributen voor verschillende feestthema’s, diverse cadeauartikelen en bijvoorbeeld schminkproducten van Kryolan aangeboden. De garage staat helemaal vol met spullen die voor hele kleine prijsjes weg mogen. Dus scholen en kinderdagverblijven en zeker ook particulieren, grijp uw kans!”

De kracht van ‘t Feesthuis om al weer 12,5 jaar actief te zijn, heeft er mee te maken dat zij regelmatig vernieuwen en nieuwe producten laten zien. In 2005 opende ’t Feesthuis zijn pand aan de Vleersteeg in Wateringen; momenteel zit de winkel al weer 9 jaar op de huidige locatie aan de Herenstraat. Van de verhuizing hebben ze nooit spijt gehad zo geeft Sander, de andere oprichter van ’t Feesthuis, aan. “We zitten hier nog steeds op een prachtige zichtlocatie.

Om deze Garage Sale extra feestelijk te maken zal gedurende de hele dag feestelijke muziek aan staan en in de middag komt Xander Damen het pleintje voor de winkel op zijn kop zetten met zijn zangkunsten. En wie jarig is trakteert. Dus staan de mensen lekker te genieten van het sfeertje, dan kunnen ze ook nog rekenen op een drankje en een hapje. Kortom, deze sale bij ’t Feesthuis wil je eigenlijk niet missen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.