Drogisterij Salamander Rijswijk laaiend enthousiast over Synofit

Doorbraak voor soepele gewrichten* met unieke formule vloeibare Groenlipmossel en Curcumine

Eigenaar Benno Hoogenboom: “Dat Synofit een topproduct is voor iedereen die met een comfortabel gevoel wil blijven bewegen wisten we al. De vloeibare Groenlipmossel formule (GLMax) is uniek in zijn soort. Het is vooral de bijzondere combinatie van de formule met GLMax en Bio-curcumine die het product zo krachtig maakt. De meeste klanten reageren zeer enthousiast op dit innovatieve product. We krijgen veel positieve reacties . Ook op de nieuwe Synofit Gewrichts Gel”

Unieke combinatie van ingredienten
Synofit is het enige product dat gebruik maakt van GLMax, een 100% pure groenlipmossel die zonder enige vorm van verhitting wordt gewonnen. Dit betreft dus geen extract of een poeder. Synofit is ook het enige product waarin Curcumine en Ribes Nigrum aangevuld is met de hoogste kwaliteit groenlipmossel.
Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op weefsels en cellen.

Uitgebreid getest
De receptuur van Synofit is uitgebreid getest. Daarbij zijn belangrijke voordelen voor de consument uit naar voren gekomen. Het is dan ook één van de meest veelomvattende gewrichtenkuren *) om soepel te kunnen blijven bewegen.

Vloeibaar en capsules
Naast de Synofit 400ml en 200ml flacons zijn er ook Synofit Vloeibaar capsules. Synofit Vloeibaar capsules zijn verkrijgbaar in 2 formaten. Een blisterverpakking met 60 Vloeibaar capsules kost € 59,95. Er is ook een voordeelverpakking met 120 Vloeibaar capsules voor € 99,95.

Eén euro per dag
Benno Hoogenboom: ”Synofit is in het begin duurder dan veel andere gewrichtsproducten. Toch adviseer ik klanten om deze gewrichtenkuur uit te proberen. Omdat Synofit al werkt bij lage doseringen, doe je lang met een verpakking en wordt het al snel een stuk goedkoper. De opbouwkuur met Synofit bestaat uit 10ml. vloeistof of 3 Vloeibaar capsules per dag gedurende de eerste 40 tot 80 dagen. Als de gewrichten na deze periode comfortabel en soepel blijven aanvoelen, kan overgeschakeld worden op de onderhoudskuur met 5 ml. of 2 Vloeibaar capsules per dag. In veel gevallen is echter één capsule per dag voldoende. Dat betekent, dat soepel blijven bewegen*) dan niet meer dan één euro per dag hoeft te kosten. “

Nieuw: Synofit Gewrichts Gel voor nog meer comfort
Ook nieuw van Synofit is een Gewrichtsgel op basis van groenlipmossel, Glucosamine en Chondroitine. En het bevat essentiële oliën en Arnica. De gel trekt goed in en is een ideale aanvulling om gewrichten en spieren plaatselijk weer snel soepel te krijgen.
De Gewrichtgel is er in een 100ml tube voor €18,95 en als Sportgel in een handige 40ml. tube voor €7,95.

Voor meer informatie of advies bent u welkom bij :
Dio Drogisterij de Salamander
Herenstraat 35
2282 BP Rijswijk
Tel.: 070-3994320

*) Synofit bevat Curcumine, Zwarte bes-blad en Boswellia serrata om de gewrichten soepel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.